Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat huolissaan siitä, miten heidän "henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojaan" (PII) käytetään verkossa. Henkilötiedot, joita käytetään Yhdysvaltain tietosuojalainsäädännössä ja tietoturvassa, ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksinään tai muiden tietojen kanssa yksittäisen henkilön tunnistamiseen, yhteydenottoon tai paikantamiseen tai yksilön tunnistamiseen kontekstissa. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selkeän käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi verkkosivustomme mukaisesti.

Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme ihmisiltä, jotka vierailevat blogissamme, verkkosivustollamme tai sovelluksessamme?

Emme kerää mitään henkilökohtaisia tietoja käyttäjistämme. Sähköposti, puhelin ja muut tiedot. Tallennamme vain evästeitä kolmannen osapuolen palveluista.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme sinulta tietoja, kun täytät lomakkeen tai syötät tietoja sivustollemme.

Miten suojaamme kävijätietoja?

Verkkosivustomme tarkistetaan säännöllisesti tietoturva-aukkojen ja tunnettujen haavoittuvuuksien varalta, jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman turvallista.

Henkilötietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja niihin on pääsy vain rajoitetulla määrällä henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki antamasi arkaluontoiset/luottotiedot salataan Secure Socket Layer (SSL) -tekniikalla.

Toteutamme erilaisia turvatoimia, jotka syöttävät, lähettävät tai käyttävät heidän tietojaan henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Kaikki tapahtumat käsitellään yhdyskäytävän tarjoajan kautta, eikä niitä tallenneta tai käsitellä palvelimillemme.

Käytämmekö evästeitä?

Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), joiden avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät voivat tunnistaa selaimesi ja siepata ja muistaa tiettyjä tietoja. Käytämme evästeitä esimerkiksi auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevia tuotteita. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään mieltymyksiäsi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluita. Käytämme evästeitä myös auttaaksemme meitä keräämään koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ymmärrä ja tallenna käyttäjän asetukset tulevia käyntejä varten.
  • Kokoa koostetietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voit tarjota parempia sivustokokemuksia ja -työkaluja tulevaisuudessa. Voimme myös käyttää luotettavia kolmannen osapuolen palveluita, jotka seuraavat näitä tietoja puolestamme.

Voit valita, että tietokoneesi varoittaa sinua joka kerta, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Voit tehdä tämän selaimesi (kuten Internet Explorerin) asetusten kautta. Jokainen selain on hieman erilainen, joten katso selaimesi Ohje-valikosta oikea tapa muokata evästeitäsi.

Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin ominaisuudet poistetaan käytöstä Se ei vaikuta käyttäjän kokemukseen, joka tekee sivustokokemuksestasi tehokkaamman, ja jotkut palveluistamme eivät toimi oikein.

Voit kuitenkin silti tehdä tilauksia.

Kolmannen osapuolen tietojen luovuttaminen

Emme myy, vaihda tai muuten siirrä ulkopuolisille osapuolille henkilökohtaisia tietojasi, ellemme ilmoita siitä sinulle etukäteen. Tämä ei sisällä verkkosivustojen isännöintikumppaneita ja muita osapuolia, jotka auttavat meitä verkkosivustomme ylläpidossa, liiketoimintamme harjoittamisessa tai palvelemisessasi, kunhan nämä osapuolet suostuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Voimme myös luovuttaa tietojasi, kun uskomme, että niiden luovuttaminen on tarkoituksenmukaista lain noudattamiseksi, sivustokäytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.

Ei-henkilökohtaisesti tunnistettavia kävijätietoja voidaan kuitenkin antaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Kolmannen osapuolen linkit

Toisinaan voimme harkintamme mukaan sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivustollamme. Näillä kolmansien osapuolten sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Siitä huolimatta pyrimme suojaamaan sivustomme eheyttä ja otamme mielellämme vastaan palautetta näistä sivustoista.

Kalifornian online-tietosuojalaki

CalOPPA on maan ensimmäinen osavaltion laki, joka vaatii kaupallisia verkkosivustoja ja verkkopalveluja julkaisemaan tietosuojakäytännön. Lain ulottuvuus ulottuu kauas Kalifornian ulkopuolelle vaatimaan Yhdysvalloissa (ja mahdollisesti maailmassa) olevaa henkilöä tai yritystä, joka ylläpitää verkkosivustoja, jotka keräävät henkilökohtaisia tietoja Kalifornian kuluttajilta, julkaisemaan verkkosivustollaan näkyvän tietosuojakäytännön, jossa ilmoitetaan tarkalleen kerättävät tiedot ja henkilöt, joiden kanssa niitä jaetaan, ja noudattamaan tätä käytäntöä. - Katso lisää osoitteesta: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

CalOPPA: n mukaan hyväksymme seuraavat asiat:

Käyttäjät voivat vierailla sivustollamme nimettömästi.

Kun tämä tietosuojakäytäntö on luotu, lisäämme linkin siihen kotisivullemme tai vähintään ensimmäiselle merkittävälle sivulle verkkosivustollemme saapumisen jälkeen.

Tietosuojakäytäntölinkkimme sisältää sanan "Tietosuoja", ja se löytyy helposti yllä määritetyltä sivulta.

Käyttäjille ilmoitetaan kaikista tietosuojakäytännön muutoksista:

- Tietosuojakäytäntösivullamme

Käyttäjät voivat muuttaa henkilökohtaisia tietojaan:

  • Lähettämällä meille sähköpostia
  • Toiset

Miten sivustomme käsittelee älä seuraa signaaleja?

Kunnioitamme, että älä seuraa signaaleja äläkä seuraa kasvievästeitä tai käytä mainontaa, kun Do Not Track (DNT) -selainmekanismi on käytössä.

Salliiko sivustomme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?

On myös tärkeää huomata, että sallimme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

Kun on kyse henkilötietojen keräämisestä alle 13-vuotiailta lapsilta, Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) antaa vanhemmille hallinnan. Federal Trade Commission, maan kuluttajansuojavirasto, panee täytäntöön COPPA-säännön, jossa täsmennetään, mitä verkkosivustojen ja verkkopalvelujen operaattoreiden on tehtävä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseksi verkossa.

Emme markkinoi erityisesti alle 13-vuotiaille lapsille.

Reilut tiedotuskäytännöt

Fair Information Practices -periaatteet muodostavat yhdysvaltojen tietosuojalain selkärangan, ja niiden sisältämillä käsitteillä on ollut merkittävä rooli tietosuojalakien kehittämisessä ympäri maailmaa. Reilun tietokäytännön periaatteiden ymmärtäminen ja se, miten ne tulisi toteuttaa, on ratkaisevan tärkeää henkilötietoja suojaavien erilaisten tietosuojalakien noudattamiseksi.

Jotta voimme noudattaa oikeudenmukaisia tietokäytäntöjä, ryhdymme seuraaviin reagoiviin toimiin, jos tietomurto tapahtuu.

Ilmoitamme käyttäjille sivuston ilmoituksella:

  • 7 arkipäivän kuluessa

Hyväksymme myös yksilöllisen oikeussuojakeinon periaatteen, joka edellyttää, että yksilöillä on oikeus hakea oikeudellisesti täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia niitä tietojen kerääjiä ja käsittelijöitä vastaan, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää paitsi sitä, että yksilöillä on täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tietojen käyttäjiä vastaan, myös sitä, että yksilöt voivat kääntyä tuomioistuinten tai valtion viraston puoleen tutkiakseen ja/tai nostaakseen syytteen siitä, että tietojenkäsittelijät eivät noudata sääntöjä.